به گزارش آوای تبریز، «صمد حضرتی»، روز شنبه ، افزود: اداره کل گمرک منطقه ویژه اقتصادی سهلان ۲۰ فقره شکوائیه از شرکت مذکور در خصوص صادرات مواد سوختی و اعلام خلاف واقع به گمرک به اداره تعزیرات حکومتی شبستر ارایه کرده بود.
وی اظهار کرد: شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی این شهرستان به این پرونده در خصوص مباشرت در قاچاق سوخت به ارزش ۳۴۸ میلیارد و ۲۶۲ میلیون ریال رسیدگی کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجانشرقی گفت: بر اساس بررسی های شعبه، مدیرعامل این شرکت، محموله های صادراتی را هیدروکربن اعلام کرده بود که با آزمایش محصولات در سازمان ملی استاندارد مشخص شد که محموله سوختی مخلوط نفت گاز و نفت سفید است.
حضرتی، ادامه داد: شعبه رسیدگی کننده پس از احراز تخلف، مدیرعامل شرکت را به پرداخت ۶۹۶ میلیارد و ۵۲۶ میلیون ریال معادل ۲ برابر ارزش مال از دست رفته و پرداخت ۳۴۸ میلیارد و ۲۶۳ میلیون ریال معادل ارزش مواد سوختی به عنوان بهای مال از دست رفته محکوم کرد.
وی یادآور شد: با درخواست مدیرعامل و اداره کل گمرک منطقه ویژه اقتصادی سهلان پرونده مجدد در شعبه تجدیدنظر ویژه قاچاق کالا و ارز آذربایجان شرقی بررسی شد و شعبه با توجه به مدارک، ضمن تایید حکم صادره شعبه بدوی برای مدیرعامل، شرکت مذکور را علاوه بر ممانعت یک ساله از فعالیت به پرداخت جریمه مذکور محکوم کرد.
قاچاقچی ظروف چینی در تبریز ۱۳ میلیارد و ۲۶۱ میلیون ریال جریمه شد
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به پرونده قاچاق ظروف چینی در تبریز، گفت: پرونده عرضه و نگهداری ۱۷۶ کارتن ظروف چینی قاچاق به ارزش چهار میلیارد و ۴۲۰ میلیون ریال از سوی نیروی انتظامی به تعزیرات حکومتی این شهرستان ارسال شده بود.
حضرتی، با بیان اینکه ماموران نیروی انتظامی این محموله قاچاق را از یک باربری کشف و پرونده این تخلف را برای بررسی به تعزیرات حکومتی ارسال کرده بودند، افزود: این پرونده در شعبه ششم بدوی تعزیرات حکومتی تبریز بررسی شد.
وی اظهار کرد: در بررسی های شعبه، متهم اعلام کرد این محموله را از اموال تملیکی زنجان خریداری و به علت امکان نداشتن فروش به تبریز منتقل کرده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی گفت: کالا پس از توقیف به اموال تملیکی تبریز فرستاده شد و اموال تملیکی زنجان در پاسخ استعلام شعبه رسیدگی کننده، حواله ارایه شده را تایید اما ارتباط این حواله با کالاهای کشف شده را رد کرد.
حضرتی، با بیان اینکه گمرک تبریز شرایط ورود و خروج این کالاها را مشروط به دریافت مجوز اعلام کرد، ادامه داد: شعبه پس از رسیدگی با توجه به ارایه نکردن مدارک، اتهام عرضه و نگهداری کالای قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط کالا، متهم را به پرداخت سه برابر ارزش کالا معادل ۱۳ میلیارد و ۲۶۱ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
در نیمه نخست سال جاری به دنبال رسیدگی به یک هزار و ۹۲۰ پرونده در حوزه قاچاق کالا و ارز در آذربایجان شرقی، قاچاقچیان به پرداخت بیش از ۲ هزار و ۲۸۰ میلیارد و ۷۱۴ میلیون ریال جریمه محکوم شدند.
ثبت دیدگاه