به گزارش آوای تبریز، در این نشست که بهمنظور بررسی مشکلات قطعی برق در واحدهای تولیدی با مصرف برق بالای ۲ مگاوات استان برگزار شد، واحدهای صنعتی اذعان کردند با اجبار به تعطیلی دو روز در هفته و همچنین قطعی برق ساعتی در طول هفته، به دلیل مدیریت افزایش مصرف برق در ایام پیک مصرف و ناترازی انرژی، کارخانجات عملاً به تعطیلی کشیده میشوند، این در حالی است که واحدهای صنعتی بیشتر ایام سال تعطیل هستند و کار نمیکنند، اما هزینههای جاری همواره پابرجا است. همچنین هنگام قطعی ناگهانی برق، خسارات هنگفتی به ماشینآلات صنعتی وارد میشود و حتی در مواردی ممکن است باعث بروز خسارات جانی به کارگران شود.
در این جلسه پیشنهاد شد، مدیران ادارات برق بهجای قطع برق واحدهایی که بیشترین مصرف برق را دارند، باید به دنبال راهکارهای دیگر از جمله اعمال محدودیت مصرف بهصورت مساوی بین تمامی واحدهای تولیدی و همچنین قطع مصرف برق خانگی و تجاری باشند.
فعالان اقتصادی حاضر در این جلسه ضمن تأکید بر لزوم تعامل و همکاری بیشتر بین بخش خصوصی و مدیران ادارات برق استان، پیشنهاد کردند تا مدیران ادارات برق، میزان ناترازیها را اعلام کنند و صنایع تا حد توان برای کاهش بار مصرف همکاری کنند.
همچنین پیشنهاد شد طی جلسهای مشترک بین مسئولین ادارات مرتبط، در خصوص دریافت مالیات، بیمه و تأمین اجتماعی و… مشکلات واحدهای تولیدی مطرح شده و برای جبران بخشی از خسارات ناشی از تعطیلی واحدهای تولیدی به دلیل نبود انرژی برق و گاز، مسامحه لازم از سوی سایر ارگانها با بخش خصوصی صورت گیرد.
آوای تبریز-نشست مشترک فعالان اقتصادی استان با حضور یونس اکبرپور پایدار؛ رئیس کمیسیون صنایع، انرژی و احداث اتاق تبریز و نمایندگانی از صنایع فولادی و صنایع غذایی استان آذربایجانشرقی در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد.
منبع : روابط عمومی اتاق بازرگانی تبریز
ثبت دیدگاه