در این نامه که نسخه ای از آن روز سه شنبه در اختیار خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز تبریز قرار گرفت، نمایندگان استان به افزایش نارضایتیهای عمومی نسبت به وضعیت نامناسب آسفالت آزادراه پیامبر اعظم (ص) در مسیر تبریز – زنجان اشاره کردند.
در این نامه که با استناد به مصوبه هیات وزیران به شماره ۶۵۵۵۷۶۵۶۲ مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۳ و نیز ابلاغیه کمیسیون عمران مجلس تنظیم شده از شرکت احداث آزادراه تبریز – زنجان وابسته به بانک ملی خواسته شده هرچه سریعتر نسبت به آغاز عملیات اجرایی اقدام شود.
نمایندگان امضاکننده با اشاره به شکایت های مردمی، تصادفات مکرر و اثر منفی وضعیت کنونی بر رضایت مسافران و گردشگران تاکید کردهاند که با وجود گذشت بیش از ۴۵ روز از ابلاغ مصوبه، هنوز اقدامی عملی صورت نگرفته است.
در این نامه نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی آورده اند، انتظار میرود با توجه به اهمیت این محور ارتباطی بانک ملی ایران و شرکت مربوطه اقدامات لازم را در سریعترین زمان آغاز کنند تا شرایط ایمن و مناسبی برای تردد فراهم شود.
به گزارش ایرنا، آزادراه زنجان تبریز به طول ۲۸۵ کیلومتر اولین آزادراه کوهستانی است و به عنوان یکی از بزرگترین و مهم ترین راه های دسترسی به شمار می رود.
این آزادراه که با عنوان آزادراه پیامبر اعظم(ص) نامگذاری شده است، قسمتی از آزادراه تهران – قزوین – زنجان – تبریز – بازرگان و بخشی از راه ابریشم محسوب می شود که عملیات احداث آن از سال ۱۳۷۵ آغاز شد و اسفند سال ۱۳۸۹ به بهره برداری رسید.
این آزادراه توسط سرمایهگذار بخش خصوصی به بهرهبرداری رسید که مسوولیت نگهداری از آن را نیز بر عهده داشت و همین موضوع موجب شد تا اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای، مجوزی برای هزینه کرد در این آزادراه از محل اعتبارات دولتی نداشته باشد.
این موضوع در کنار دلایل دیگر موجب شده آزادراه زنجان به تبریز و بالعکس به عنوان یکی از شریان های اصلی کشور در وضعیت نابسامانی قرار گیرد.
ثبت دیدگاه