به گزارش آوای تبریز، محمد عزتی ضمن اعلام این خبر افزود: رشد شتاب زده شهرنشینی و توسعه لجام گسیخته شهرها، موجب کمرنگ شدن توجه به جامعه انسانی به ویژه کودکان، به عنوان مهمترین قشر جامعه که وارثان آیندهی کالبد و روح اجتماعی شهر هستند شده است.
وی افزود: شهر دوستدار کودک از جمله مهمترین نظریات مطرح در حوزه ارتباط کودک با شهر است و مطابق بررسی و ارزیابی های کمیته ملی شهر دوستدار کودک کشور، تبریز نیز از سال ۱۳۹۹ جزو شهرهای پایلوت کشور در این زمینه انتخاب شده است.
عزتی گفت: حضور تبریز به عنوان شهر پایلوت دوستدار کودک فرصتی است که با به رسمیت شناختن حقوق کودکان، شهر را با یاری خود آنان به بستر زیست مطلوب و محیطی برای رشد و طی مراحل کمال برای کودکان تبدیل کنیم.
معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز در ادامه ضمن اشاره به تدوین کتاب راهنمای شهر دوستدار کودک در این معاونت گفت: اداره شهر دوستدار کودک با هدف پیگیری سیستمی امورات مرتبط در این حوزه از سال ۱۴۰۰ به صورت رسمی و با مجوز وزارت کشور در چارت سازمانی این معاونت راه اندازی شد و کتاب مذکور نیز توسط این اداره و در راستای افزایش آگاهی جمعی در این رابطه تدوین شده است.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد: این کتاب، زمینه آشنایی هرچه بیشتر مسئولین امر و تلاشگران این عرصه با فرآیند پیوستن به این جریان (شهر دوستدار کودک) را فراهم آورد.
ثبت دیدگاه