به گزارش آوای تبریز، اکبر فتحی در بازدید از واحد صنایع تبدیلی در شهرک عالی نسب تبریز، اظهار کرد: در صورت حضور فعال مجموعه های فعال در زمینه صنایع تبدیلی در طرح کشاورزی قراردادی، امکان پرداخت تسهیلات برای راه اندازی خط تولید برای آنها فراهم می شود.
وی افزود: مطابق دستورالعمل های ابلاغی و در قالب کشت قراردادی، مجریان طرح شامل شرکتهای پیشرو تولیدی، بازرگانی کشاورزی، صنایع تبدیلی دارای خطوط تولید، بسته بندی و فرآوری که منجر به ایجاد ارزش افزوده بر روی محصول میشوند، هستند.
وی رقابتپذیری تولیدکنندگان، کاهش نوسانات قیمت، کاهش حاشیه بازار، کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، افزایش صادرات و رقابت پذیری در بازارهای بین المللی، تامین نهاده ها و انتقال دانش و فناوری به اراضی کشاورزی را از مزیت های کشت قراردادی برشمرد.
سرپرست سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی نیز در جریان این بازدید با بیان اینکه از نزدیک مشکلات مربوطه در جهت راه اندازی خط تولید پوره سیب، هویج و خرما مورد بررسی قرار گرفت افزود: امیدواریم با راه اندازی واحد فوق بخشی از مشکلات باغداران در فروش سیب صنعتی برطرف شود.
شهرام شفیعی گفت: کشاورزی قراردادی راه توسعه کشاورزی کشور است و صنایع تبدیلی می توانند در قالب اینطرح، کیفیت و کمیت محصولات تولیدی را مطابق با استانداردهای خود رقم بزنند.
وی افزود: توسعه صنایع تبدیلی سبب رونق بخش کشاورزی و افزایش ارزش افزوده این بخش راهبردی در کشور خواهد شد.
ثبت دیدگاه