افزونه جلالی را نصب کنید. Tuesday, 5 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 5413 تعداد نوشته های امروز : 7 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 46×
  • پیوند علمی بین دادگستری و دانشگاه‌ها باید برقرار شود
    ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱
    شناسه : 21763
    0
    رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه: رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه با بیان اینکه پیوند علمی - پژوهشی بین دادگستری و دانشگاه‌ها باید برقرار شود، گفت: هر کدام از مراکز آموزشی و دانشگاهی، ظرفیت‌های بزرگ علمی دارد و از سویی دادگستری نیز در ارتباط مستقیم با مردم و مطلع از آسیب‌های اجتماعی است در حالی که پیوند معناداری بین این ۲ گروه وجود ندارد.
    منبع : ایرنا
    پ
    پ

    به گزارش آوای تبریز، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی هادی ، در مراسم افتتاحیه مرکز پژوهشی مشترک قوه قضاییه و دانشگاه تبریز، اظهار کرد: این مرکز مشترک پژوهشی برای نخستین بار در آذربایجان شرقی با پنج محور برای مشارکت جامعه علمی و قضایی تشکیل شده است.

    وی با بیان اینکه تعامل و هم افزایی مهمترین ویژگی تشکیل چنین مراکز پژوهشی مشترک است، افزود: تلاش می‌شود راه اندازی مراکز پژوهشی مشترک قوه قضاییه در سطح وزارتخانه تعریف شود.

    وی اظهار کرد: دادگستری تنها نهاد در کشور است که داده‌های منحصر به فردی در اختیار دارد که به شکل سنتی در داخل مجموعه محبوس شده است و جامعه علمی از آن اطلاع ندارند بنابراین رساله‌های دانشجویان نیز در این راستا کاربردی نیستند.

    هادی با تاکید بر لزوم یکپارچه سازی داده‌ها، افزود: مرکز پژوهشی راه اندازی شده می‌تواند به ساماندهی اجباری پایان نامه‌ها و رساله‌ها و برگزاری نشست‌های نقد رای و علمی با هدف رسیدن به نظام مسائل استان کمک کند و یکی از اهداف مهم نیز حرکت به سمت بالینی کردن حقوق است.

    شهرت تبریز به جایگاه علمی و پژوهشی

    موسی خلیل اللهی، رئیس دادگستری آذربایجان شرقی نیز اظهار کرد: تبریز یک شهر صنعتی و بازرگانی و مهمترین شهر در جاده ابریشم محسوب می‌شود که شاهد اصلی آن نیز بازار سرپوشیده تاریخی این شهر است ولی شهرت تبریز بیشتر به جایگاه علمی و پژوهشی آن در ادوار گذشته مربوط است.

    وی افزود: نخستین دانشگاه بین المللی جهان در تبریز به نام ربع رشیدی راه اندازی شده و رشته‌های مختلف به زبان‌های عربی، ترکی، یونانی و چینی تدریس می‌شدند.

    وی با بیان اینکه مقبره الشعرای تبریز نیز گواهی بر جایگاه علمی این شهر است، ادامه داد: می‌خواهیم با استفاده از ظرفیت مرکز پژوهشی، مسائل و مشکلات دادگستری‌ها که مشکلات مردم نیز هستند، مورد تجزیه و تحلیل و رفع ایراد قرار بگیرد.

    دانشگاه تبریز در کنار سایر مراکز آموزشی آماده همکاری است

    صفر نصرالله زاده، رئیس دانشگاه تبریز نیز اظهار کرد: امیدواریم با تلاش خستگی ناپذیر اساتید و پژوهشگران حوزه، بتوانیم در دانش قضایی گام‌های موثری برداریم.

    وی افزود: بر اساس اصل ۱۵۶ قانون اساسی، قوه قضاییه رسالت پاسداری از حقوق مردم را برعهده داشته ‌و تمامی ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را دربرمی‌گیرد و حتی نقش تمدنی را شامل می‌شود.

    وی با بیان اینکه باید از تمام توانمندی‌های علمی جامعه بهره گرفت، ادامه داد: این مرکز پژوهشی با برنامه منسجم می‌تواند برای تحقق اهداف به خصوص وظیفه تمدنی و صیانت از حقوق مردم تلاش کند.

    نصرالله زاده با اشاره به نگاه مثبت رئیس قوه قضاییه و مجموعه دادگستری استان به مراکز پژوهشی و علمی، گفت: دانشگاه تبریز در کنار سایر مراکز آموزشی آماده همکاری است.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.