پرونده طرح های نیمه تمام آموزشی آذربایجان شرقی ظرف سه سال بسته می شود
۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۹:۳۷
شناسه : 14473
7
مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان: آوای تبریز-مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان شرقی با بیان اینکه سیاست و رویکرد دولت تکمیل طرح های نیمه تمام در تمام حوزه هاست، گفت: هدف اداره کل نوسازی استان نیز تکمیل طرح های نیمه تمام آموزشی ظرف سه سال آینده است.
منبع : ایرنا
پ
پ

به گزارش آوای تبریز، فرهاد فرهودی در جلسه شورای آموزش و پرورش منطقه تیکمه داش و شهرستان بستان آباد اظهار کرد: بر این اساس سال گذشته ۹۴ طرح آموزشی و امسال نیز ۱۰۵ طرح آموزشی در استان افتتاح و تحویل آموزش و پرورش شده است که تلاش می کنیم تا پایان سالجاری ۲۵ طرح نیمه تمام را نیز تکمیل کنیم.

وی افزود: طرح های تحویلی به آموزش و پرورش به رغم عدم افزایش اعتبارات، نسبت به سال قبل ۲ برابر شده که نتیجه صرفه جویی و کار جهادی است. 

نزدیک به ۳۱۰ طرح آموزشی و مدرسه نیمه تمام در آذربایجان شرقی وجود دارد.

فرهودی ادامه داد: یکی از معیارهای توزیع اعتبارات فضاهای آموزشی، سرانه آموزشی است، این رقم در کل آذربایجان شرقی ۵.۱۷ مترمربع، در منطقه تیکمه داش ۶.۵ و در بخش مرکزی شهرستان بستان آباد به دلیل تراکم بالای دانش آموز، ۲.۶۲ متر مربع است و نیاز است که مدارس نیمه تمام واقع در این شهرستان هرچه سریع تر تکمیل شود.

وی گفت: بر اساس سیاست های محرومیت زدایی دولت سیزدهم، نوسازی مدارس آذربایجان شرقی نیز توجه ویژه ای به مناطق محروم و مدارس روستایی دارد و بر این اساس ۲۳ کلاس درس در شهرستان بستان آباد به آموزش و پرورش تحویل شد.

وی افزود: ۲۳ کلاس درس نیز تا پایان سال در این منطقه به آموزش و پرورش تحویل می شود که ۱۲ کلاس آن را خیران تقبل کرده اند.

اعتبارات عمرانی مصوب کمیته برنامه ریزی شهرستان بستان آباد برای آموزش و پرورش ناچیز است 

فرهودی خاطرنشان کرد: یک سوم اعتبارات نوسازی مدارس استانی و دو سوم این اعتبارات ملی است، یعنی هر مبلغی که در شورای برنامه ریزی شهرستان تصویب شود ۲ برابر آن مبلغ از اعتبارات ملی تامین می شود.

وی ادامه داد: اعتبارات عمرانی مصوب کمیته برنامه ریزی شهرستان بستان آباد برای آموزش و پرورش بسیار ناچیز بوده از این رو نیازمند توجه ویژه از سوی فرمانداری شهرستان و مسئولین امر آموزش و پرورش بستان آباد است.

فرهودی اضافه کرد: اصلی ترین مشکل در نظام تعلیم و تربیت، عدم توجه به نگهداری مدارس است به طوری که در این موضوع مشکلات فراوانی داریم و بر اساس بررسی های صورت گرفته، مشکلات عمده مدارسی که عکس ها و اخبار آنان در فضای مجازی منتشر می شوند، به دلیل عدم نگهداری مناسب گرفتار آن وضعیت شده اند.

حدود پنج هزار و ۵۰۰ فضای آموزشی دولتی و ۲ هزار و ۷۰۰ مدرسه غیردولتی در آذربایجان شرقی وجود دارد که از نظر تعداد فضاهای آموزشی جزو پنج استان برتر کشور است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.