به گزارش آوای تبریز، محمدحسین حسنزاده در جلسه جمعبندی سفرش به هشترود افزود: به عنوان یک دستگاه نظارتی مانعی برای توسعه شهرستان نیستیم ولی برخی دستگاههای اجرایی با قصور در اجرای وظایف محوله باعث ایجاد فضای ناایمن برای سلامت مردم میشوند.
وی حمایت قوه قضائیه از سازمان حفاظت محیط زیست را یک قوت و فرصت بیان کرد و ادامه داد: انواع زبالهها در هشترود به صورت یکجا و سنتی دفن میشود و وضعیت فعلی بسیار خطرناک و غیراصولی است؛ همچنین هدایت فاضلاب خام به زمینهای کشاورزی اطراف عواقب خطرناک زیست محیطی دارد.
«حسنزاده» با بیان اینکه زبالهگاه فعلی هشترود برای منطقه مشکلساز شده و باید در این مورد راه چارهای اندیشیده شود، اظهار کرد: از شهرداری هشترود انتظار داریم طرح جامع مدیریت پسماند و ایجاد لندفیل را ظرف ۲ سال آینده اجرایی کند.
اعلام آمادگی فرمانداری در زمینه رفع مشکلات زیست محیطی هشترود
«ابراهیم حسنی» فرماندار هشترود نیز برای همکاری همهجانبه با محیط زیست در جهت ساماندهی وضعیت زبالهگاه فعلی، راهاندازی تصفیه خانه، احداث کشتارگاه و حمایت از ثبت سازمانهای مردمنهاد در این شهرستان اعلام آمادگی کرد.
وی تکمیل هرچه زودتر شبکه فاضلاب مدرن شهری هشترود را خواستار شد و اضافه کرد: متاسفانه هدایت فاضلابهای شهر هشترود به رودخانههای دامناب و سراسکند چای که از وسط شهر هشترود میگذرد، مشکلات زیست محیطی و بهداشتی برای شهروندان رقم میزند.
«حسنی» از نبود کشتارگاه در این شهرستان هم انتقاد کرد و گفت: نبود کشتارگاه در هشترود باعث شده است تا قیمت گوشت قرمز و مرغ در این شهرستان نسبت به سایر شهرها بالاتر باشد.
«مهدی پورصادق» شهردار هشترود نیز گفت: ۲ قرارداد با مشاوران برای ارزیابی زیست محیطی و اجرای طرح جامع پسماند منعقد شده و مکانیابی نیز انجام گرفته است.
وی ادامه داد: روزانه نزدیک به ۲۰ تن زباله در این شهرستان تولید میشود و از طریق کارگروه مدیریت پسماند و با صرفهجویی لازم به دنبال رفع مشکل فعلی هستیم.
ثبت دیدگاه