به گزارش آوای تبریز، نوید امجد؛ رئیس کمیسیون کارآفرینی، اقتصاد دانشبنیان، بهبود فضای کسب و کار اتاق تبریز در ابتدای این نشست با بیان اینکه، این دوره از نمایشگاه رینوتکس، برخلاف سالهای پیش به صورت نامتمرکز برگزار میشود، افزود: برگزاری همزمان این رویداد در چند نقطه از استان، با محوریت مراکز دانشگاهی، تجربه جدید است که باید در پایان نکات مثبت ومنفی آن بررسی شود.
وی هدف از این نشست را ایجاد هماهنگی بیشتر بین دبیرخانههای این رویداد و بررسی زمینههای همکاری عنوان کرد.
امجد بر لزوم توسعه کمی و کیفی نمایشگاه رینوتکس و معرفی آن در محافل بینالمللی تاکید کرد و افزود: گفتمان ما در حوزه دانشبنیان، از محصولمحوری به شرکتمحوری و سپس به اقتصاد دانشبنیان رسیده است، بهعبارتی اکنون در ادبیات موجود ما از اشخاص و شرکتها صحبت نمیکنیم، بلکه از اقتصاد دانشبنیان کشور حرف میزنیم.
رئیس کمیسیون کارآفرینی، اقتصاد دانشبنیان، بهبود فضای کسب و کار اتاق تبریز با بیان این مطلب ادامه داد: ما باید رینوتکس را به یک رویداد فراملی و فرانسلی تبدیل کرده و از ظرفیتهای موجود در آن برای توسعه اقتصاد کشور بهره ببریم.
امجد از اعلام آمادگی اتاق تبریز برای ارتباطگیری و تسهیلگری برای تعامل هرچه بیشتر با تشکلها، صنایع و مصرفکنندگان برای حضور و بهرهگیری از نمایشگاه رینوتکس ۲۰۲۴ خبر داد.
بشیر جعفری؛ رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق تبریز در این نشست از شرکتهای دانشبنیان خواست با جدیت به بحث کشاورزی ورود کنند.
وی گفت: در حال حاضر تهدیدهای بسیاری در حوزه محیط زیست و کشاورزی از جمله کمبود آب، فرونشست زمین، تغییرات اقلیمی، دریاچه ارومیه و… وجود دارد که رفع آن نیازمند مدیریت یکپارچه است.
جعفری با اشاره به پتانسیل بالای شرکتهای دانشبنیان گفت: این شرکتها میتوانند در احیای زنجیره دامداریهای سنتی، توسعه گلخانههای کوچک مقیاس در روستاها و شهرستانهای کوچک و تعریف مگاپروژههای دانشمحور، مانع از مهاجرت به شهرهای بزرگ شوند.
گفتنی است، در پایان این نشست زادشکوریان؛ رئیس دانشگاه مراغه به تشریح اقدامات صورت گرفته در این دانشگاه در زمینه برگزاری رویداد رینوتکس ۲۰۲۴ پرداخت.
ثبت دیدگاه