به گزارش آوای تبریز، دومین روز از جشنواره نیز همانند روز اول با استقبال هنردوستان و مخاطبان تئاتر در اهر همراه بود.
در بخش صحنه ای این دوره از جشنواره ۴ نمایش «۲۲۲»، «در انتظار کائولی»، «۴:۲۰» و «آقای گودو» به روی صحنه رفتند.
نمایش «۲۲۲» اولین اجرای روز دوم در تقویم برگزرای جشنواره بود. این نمایش از استان تهران به کارگردانی مینا ویسمه در پلاتو استاد محب اهری به روی صحنه رفت. پوریا رضایی بازیگر این نمایش بود و مهدیار لاله، حسین حبیبی و امیر علی آجرلو اجرای فرم این نمایش را بر عهده داشتند. مهدی حسین خانی هزاوه نیز اجراگر موسیقی این نمایش بود. این نمایش قصه درگیری ذهنی فردی به نام نقی جنی در مرز بین عشق و ترس بود.
«در انتظار کائولی» دیگر اجرای صحنه ای بود که به نویسندگی، کارگردانی و بازی زهرا خاکی از استان گلستان به روی صحنه رفت. دختری به نام سالی خدمتکار خانه خانم و آقایی مسن است. سالی منتظر فردی به نام کائولی برای رسیدن به خوشبختی است. رشید نصیری طراح و مجری نور، زهره محمدی طراح چهره و صحنه و نرگس نصیری طراح پوستر و بروشور این نمایش بودند.
نمایش «۴:۲۰» از استان خراسان شمالی سومین نمایش روز دوم جشنواره بود که با کارگردانی مهدی میر اخرلو به اجرا در آمد. این نمایش با بازی سهیل محمد پور و محمد سالار علی آبادی به موضوع اعتیاد و قربانیان آن می پرداخت. سمیه نیستانی دستیار کارگردان، احسان کمالی طراح نور این اثر نمایشی بودند.
«آقای گودو» عنوان آخرین نمایشی بود که در روز دوم جشنواره و در بخش صحنه ای از آذربایجان شرقی اجرا شد. این نمایش به کارگردانی اصغر محم قلی زاده و با بازی امیر محمدپور، اصغر محمد قلی زاده و محمد امین امیری مهمان مخاطبان بود. عباس صفا پور طراح صحنه، محمد شهبازیان طراح لباس، علی منافی طراح نور، سعید ستاری نوازنده موسیقی، ثریا حسن زاده طراح چهره، فرهان ضرغام پور طراح پوستر و بروشور و مرتضی شمس دستیار کارگردان این اثر نمایشی بودند.
اما در بخش محیطی و فضای باز ، ۴ نمایش مورد تماشای مخاطبان و دید داوری قرار گرفتند.
نمایش خیابانی«یه بقچه یادگاری» به نویسندگی و کارگردانی حشمت اله زارعیاز استان اراک در این بخض از جشنواره به اجرا در آمد. حشمت اله زارعی، محمد رضا مصباح زاده و فهیمه صالحی بازیگران این نمایش بودند. مسعود آذری پور نوازنده و حسن عزیز محمدی نیز طراح پوستر و بروش.ر این اجرای خیابانی بودند. این نمایش در خصوص اتفاقاتی است که بر سر راه یک پیرزن بعد از فرار از آسایشگاه سالمندان پیش می آید.
«نفس بکش، نفس» از استان گیلان دومین اجرای بخش محیطی جشنواره ارسباران در روز دوم بود. ساحل احمد دوست کارگردان، بابک شیخ، امیر حسین فکری، ابوالفصل یوسفی، محمد امین محمدپور، آیدا ربیعی پور، سامره عاشوری، مبینا علینژاد، امیر حسین عمویی و ساحل احمد دوست بازیگران این نمایش بودند. بابک شیخ و پوریا یوسفی موسیقی، سامره عاشوری طراح لباس، امیر حسین فکری طراح چهره، محمد رضا برزگر طراح پوستر و بروشور و ساحل احمد دوست طراح فضا، از دیگر عوامل این نمایش بودند. این نمایش در خصوص اهمیت محیط زیست و حفظ آن بود که بر نگهداری گنجه های طبیعی برای نسل های آینده تاکید می کرد.
«مجسمه» دیگر اثری بود که از استان آذربایجان غربی به اجرا در آمد. این نمایش قصه کشمکش و درگیری جانبازی است که می خواهد مجسمه شهیدی را در میدان شهر نصب کند با فرزند شهیدی که مانعش می شود. یوسفعلی دریادل کارگردان این نمایش بود که توسط حمید رضا حاجی رستملو نوشته شده بود. حاجی رستملو و سام مصطفائی بازیگران این نمایش بودند.
«یک تار سبیل» به عنوان آخرین نمایش بخش فضای باز در روز دوم جشنواره ارسباران بود. نویسنده این نمایش راضیه پاشایی بود که به همراه حامد ترابی کارگردانی این نمایش را نیز انجام داده بود. حامد ترابی، آراد ترابی، بهنام فراهانی و زهره جلیلی معز گروه بازیگری این نمایش را تشکیل می دادند. پیر مردی از زمان گذشته به زمان حال آمده است، مرام و معرفت در وجود این مسافر زمان هنوز زنده است و در قبال فروش یک تاس به یک پدر و پسر تار مویی از سبیل مرد را به امانت می گیرد.
شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر کوتاه ارسباران با پشت سر گذاشتن دومین روز برگزاری خود، پنجشنبه نیز با با اجرای ۹ اجرا میزبان علاقه مندان به نمایش در اهر خواهد بود.
ثبت دیدگاه