به گزارش آوای تبریز، این تصمیم در جلسهای که در دفتر دستیار رئیسجمهور در پیگیری طرحهای خاص، برگزار شد اتخاذ شد.
در این جلسه استانداران آذربایجان شرقی و زنجان و معاونان عمرانی آنها، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه راهها، مدیرعامل شرکت آزادراه زنجان – تبریز، نماینده بانکهای سرمایهگذار، مدیر بهرهبرداری راههای کشور و نماینده معاون حقوقی رئیسجمهور در محل نهاد ریاستجمهوری حضور داشتند.
در این نشست، پس از بحث و بررسیهای دقیق، تصمیمات لازم برای آغاز فوری عملیات اجرایی بهسازی روکش آسفالت اتوبان زنجان – تبریز اتخاذ شد.
این پروژه تحت نظارت سازمان راهداری و حملو نقل جادهای کشور آغاز می شود.
اجرای این طرح یکی از مطالبات مردمی بوده که از این مسیر استفاده می کنند و بارها از ابعاد مختلف گزارش های مختلف از طرف ایرنا در این خصوص منتشر شده است.
آزادراه زنجان تبریز به طول ۲۸۵ کیلومتر اولین آزادراه کوهستانی است و به عنوان یکی از بزرگترین و مهم ترین راه های دسترسی به شمار می رود.
این آزادراه که با عنوان آزادراه پیامبر اعظم(ص) نامگذاری شده است، قسمتی از آزادراه تهران – قزوین – زنجان – تبریز – بازرگان و بخشی از راه ابریشم محسوب می شود که عملیات احداث آن از سال ۱۳۷۵ آغاز شد و اسفند سال ۱۳۸۹ به بهره برداری رسید.
این آزادراه توسط سرمایهگذار بخش خصوصی به بهرهبرداری رسید که مسوولیت نگهداری از آن را نیز بر عهده داشت و همین موضوع موجب شد تا اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای، مجوزی برای هزینه کرد در این آزادراه از محل اعتبارات دولتی نداشته باشد.
این موضوع در کنار دلایل دیگر موجب شده آزادراه زنجان به تبریز و بالعکس به عنوان یکی از شریان های اصلی کشور در وضعیت نابسامانی قرار گیرد.
ثبت دیدگاه