اپراتورهای تلفن همراه در تبریز مشکل محل استقرار دکل دارند
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۱
شناسه : 24881
0
مدیر مخابرات منطقه آذربایجان شرقی از چالش اپراتورهای تلفن همراه در زمینه استقرار دکل به منظور تقویت سایت‌های مخابراتی در تبریز خبر داد.
منبع : ایرنا
پ
پ

به گزارش آوای تبریز، سیاوش شهبازی روز سه شنبه در نشست خبری، با بیان این‌که یکی از اصلی ترین بسترهای تحول دیجیتال، فیبر نوری است، اظهار کرد: اصناف بازار قدیمی تبریز از آنتن دهی ضعیف شکایت دارند و ما ۲ سال است که به دنبال محلی برای استقرار دکل مخابراتی در این محدوده هستیم اما میراث فرهنگی اجازه استقرار دکل بیشتر از ۱۳ متر را نمی‌دهد درحالی که دکل‌های ما ۴۸ متر هستند.

وی افزود: هنگام برگزاری مراسم تشییع و تدفین شهدای خدمت در منطقه بازار تبریز نیز پنج سایت سیار مستقر کردیم و در جشن قهرمانی تراکتور نیز سه سایت سیار استقرار یافت تا مراسم پوشش داده شود.

شهبازی با بیان این‌که هر دکل بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال هزینه دارد، خاطرنشان کرد: تفکر اشتباهی درباره زیانده بودن و آثار جسمی دکل‌ها نیز وجود دارد درحالی که ما ۳۰ سال است که زیر دکل‌ها زندگی و به محل کار رفت و آمد می‌کنیم که اگر زیان ده بود حتما مشکلی برای ما پیش می‌آمد.

وی گفت: اکنون ۱۳ هزار کیلومتر فیبرنوری در استان و یکهزار و ۹۰۰ کیلومتر فیبرنوری در تبریز فعال است و برای حدود سه هزار واحد سازمانی در شهرهای مختلف استان از جمله فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها واگذار شده است.

وی با اشاره به طرح جایگزینی کابل‌های مخابراتی از مس به فیبرنوری، افزود: کشور کره جنوبی در رده نخست بهره گیری از فیبرنوری قرار داشته و ۹۵ درصد از بسترهای خود را به فیبر تبدیل کرده است درحالی که این رقم در کشور ما ۱۲ درصد است. دلیل پیشتازی کره جنوبی در این عرصه تولید تمامی فیبرنوری‌ها به دست خودش است.

وی با بیان این‌که فیبرنوری یک پروژه اقتصادی، اجتماعی و ملی است، ادامه داد: ساختمان‌ها و شهرهای جدیدی که درحال ساخت هستند، مکلف شده‌اند تا از کابل‌های فیبرنوری استفاده کنند و در مناطق قدیمی شهرها به ویژه شهرک‌های صنعتی نیز درحال جایگزینی کابل‌های مسی با فیبرنوری هستیم.

شهبازی تاکید کرد: مصرف انرژی برق با فیبرنوری معادل یک‌بیستم و حتی مصرف برق مودم در خانه‌ها نیز به حد قابل توجهی کاهش می‌یابد.

وی خاطرنشان کرد: تجهیز ساختمان‌های جدید به فیبر هزینه کمتری از سیمکشی مسی دارد و از دوباره کاری در آینده جلوگیری می‌کند.

وی ادامه داد: سال گذشته حدود ۲۵ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری مخابرات استان در حوزه فیبرنوری، اینترنت خانگی، پوشش همراه اول و فیبررسانی به سازمان‌ها و شرکت‌ها انجام شده است.

مدیر مخابرات منطقه آذربایجان شرقی با بیان این‌که اف‌تی‌تی‌اچ (اینترنت با فیبرنوری) برخلاف سایر بسترهای اینترنت ثابت، محدودیتی در آپلود و دانلود ندارد، گفت: حدود ۳۵ هزار نفر از خدمات اف‌تی‌تی‌اچ، حدود ۱۵ هزار وی‌دی‌اس‌ال و ۴۰۰‌ هزارنفر ای‌دی‌اس‌ال در استان دریافت می‌کنند.

وی به وضعیت سرقت کابل‌های مسی اشاره کرد و افزود: بر اساس آمارها، روزانه سه سرقت کابل مسی در کشور ثبت می‌شود که ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه برای بدنه مخابرات کشور دارد درحالی که کابل‌های فیبرنوری صرفه اقتصادی برای سارقان ندارد و خرید و فروشی در این زمینه انجام نمی‌گیرد.

شهبازی از اجرای پروژه‌های ایجاد سایت مخابراتی و تقویت و ارتقای تکنولوژی سایت‌های موجود در روستاها و شهرهای استان خبر داد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.