به گزارش آوای تبریز، وحید شادی نیا، روز چهارشنبه افزود: با وجود هشدارهای اورژانس، پلیس و دستگاه های امدادی و خدماتی به مردم به ویژه کودکان، نوجوانان و جوانان برای عدم استفاده از مواد محترقه در مراسم چهارشنبه آخر سال، عدم توجه به این هشدارها منجر به ناراحتی و درد و اندوه برای تعدادی از خانواده های این استان شد.
وی با بیان اینکه تعداد مصدومان استان از اول اسفند تا کنون به ۷۹۵ نفر رسیده است، اظهار کرد: استفاده از مواد محترقه دست ساز در این بازه زمانی منجر به فوت چهار نفر و عزادار شدن خانواده ها و بستگان آنان شد.
سخنگوی اورژانس آذربایجانشرقی گفت: از این تعداد، یک نفر در شب گذشته بر اثر شدت جراحات ناشی از انفجار مواد محترقه جان خود را از دست داد و سه فوتی هم مربوط به بازه زمانی اول اسفند تا روز گذشته است.
شادی نیا، ادامه داد: در زمان کنونی ۵۵ نفر نیز به علت شدت مصدومیت و سوختگی در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان های استان بستری هستند و مداوای آنان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه از مجموع آمار مصدومان استان، ۳۵۰ نفر مربوط به تبریز و بقیه مربوط به سایر شهرستان ها هستند، یادآور شد: ۲۱۵ نفر از مصدومان انفجار مواد محترقه دچار آسیب های چشمی و ۱۹۳ نفر دچار سوختگی شده و بقیه نیز آسیب های ترکیبی دیده اند.
در حوادث چهارشنبه آخر سال ۱۴۰۲، استان آذربایجان شرقی پس از تهران در رتبه دوم کشور از نظر تعداد حوادث قرار داشت که ۵۰۸ نفر در استان بر اثر انفجار مواد محترقه مصدوم شدند.
ثبت دیدگاه