به گزارش آوای تبریز، مالک رحمتی در جلسه نظارت ستادی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اقدامات صورت گرفته در این دانشگاه در بحث مولدسازی را مطلوب دانست و افزود: اکنون به مرحله تصمیم گیری در قانون مربوط به مولدسازی رسیدهایم و با توجه به اقدامات صورت گرفته، به نظر میرسد در تامین منابع پروژه های نیمه تمام بهداشتی و درمانی استان مشکل خاصی نداشته باشیم.
وی توجه به تامین تجهیزات مورد نیاز مراکز بهداشتی و درمانی دولتی را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: در این خصوص باید از ظرفیت بخش خصوصی، مردمی و به خصوص حمایت خیرین سلامت به خوبی استفاده شود.
رحمتی تکمیل طرح های نیمه تمام بهداشتی و درمانی را اولویت اصلی مدیریت ارشد آذربایجان شرقی برشمرد و ادامه داد: تسریع در تکمیل همه طرح های نیمه تمام بهداشتی و درمانی در اولویت برنامههای استان قرار دارد و از این رو انتظار می رود طبق برنامهریزی عملیاتی، همه طرح های نیمه تمام احصاء و در جلسه آتی تصمیمات لازم در خصوص اتمام فرایند عملیاتی آنها اتخاذ شود.
وی با اشاره به بازدید خود از کلان پروژه بیمارستان یکهزار تختخوابی تبریز، یادآور شد: مقرر است فاز اول این پروژه مهم ملی در سال ۱۴۰۴ به اتمام برسد که برای تحقق این مهم شتاب و سرعت کافی در اجرای این طرح باید مدنظر قرار گیرد.
رحمتی خواستار تقویت نظام نظارتی و بازرسی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای بررسی دقیق دریافتی بیش از تعرفه های دولتی شد و گفت: انتظار داریم طی جلسات آینده گزارش کامل و جامع در این خصوص ارائه شود .
استاندار آذربایجان شرقی با انتقاد از دریافت هزینههای خارج از تعرفههای قانونی توسط تعداد معدودی از پزشکان متخصص در مراکز دولتی، خاطرنشان کرد: در برخی از موارد مطالبی در خصوص اضافه دریافتی مطرح می شود که هرچند تعداد این موارد بسیار اندک است، اما بار روانی عملکرد همین تعداد بسیار اندک در جامعه بسیار سنگین است.
رحمتی نیروی انسانی نظام سلامت را مصداق عینی سرمایههای انسانی دانست و گفت: برای حفظ، بزرگداشت و تکریم این نیروها باید نظام انگیزشی دقیقی تنظیم شود و هرچند تقدیرهایی از کارکنان انجام میشود، اما انتظار داریم کارانهها، پاداشها و اضافه کاری ها به موقع پرداخت شود.
وی با اشاره به بدهی قابل توجه بیمههای درمانی به دانشگاه علوم پزشکی تبریز، افزود: با توجه به حجم بالای این بدهیها، جلسه آتی با حضور مدیران بیمهای تشکیل شود تا پیگیر این مسئله باشیم.
رحمتی استفاده از ظرفیت شرکتهای فناور و دانش بنیان در دانشگاه علوم پزشکی را مورد تاکید قرار داد و گفت: این ارتباط در دانشگاه شکل گرفته و امروز اگر بخواهیم عقب ماندگیها را در بحثهای هوشمندسازی، کنترل، تامین تجهیزات رفع کنیم، باید حمایت و مشارکت کافی را با شرکتهای دانش بنیان داشته باشیم.
وی حضور بیش از یکهزار عضو هیات علمی و تحصیل بیش از ۱۰ هزار دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی تبریز و کسب رتبههای برتر این دانشگاه در عرصه ملی را قابل تقدیر عنوان و اظهار کرد: ما نباید متوقف شویم و برای رسیدن به نقطه مطلوب نیازمند عزم جدی و پویایی بیشتر هستیم.
دانشگاه علوم پزشکی مرکز آذربایجان شرقی با داشتن حدود ۹ هزار دانشجو در ۲۰۰ رشته تحصیلی و ۳۳ واحد آموزشی جزو دانشگاه های برتر کشور به شمار می رود و در زمان حاضر ۴۰۰ دانشجوی خارجی نیز در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۸۷۵ عضو هیات علمی دارد و با برخورداری از ۳۰ مرکز تحقیقاتی تاکنون حدود ۱۰ هزار طرح تحقیقاتی را به جامعه علمی ارایه کرده است.
۱۳ مرکز آموزشی و درمانی، ۳۰ مرکز تحقیقاتی، توسعه و رشد فناوری و تعداد ۱۹ شبکه بهداشت از جمله امکانات دانشگاه علوم پزشکی تبریز است.
ثبت دیدگاه