افزونه جلالی را نصب کنید. Saturday, 2 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 5394 تعداد نوشته های امروز : 9 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 46×
  • پرستار بیکار در آذربایجان شرقی نداریم!/ ۳۳ درصد نیروهای بیمارستانی شرکتی هستند
    ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۱
    شناسه : 14140
    7
    آوای تبریز- مدیر پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه نزدیک به ۳۳ درصد نیروهای بیمارستانی نیروهای طرحی و شرکتی است، گفت: فکر نکنم، پرستار بیکاری در استان داشته باشیم و امید است در برنامه جذب نیرو کشوری، سهمیه خوبی داشته باشیم.
    منبع : فارس
    پ
    پ

    به گزارش آوای تبریز، یوسف اشرفی، مدیر پرستاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز امروز در نشست خبری خود به مناسبت روز پرستار اظهار کرد: در هفته پرستار قرار داریم، ۲۸ آبان ماه سالروز ولادت حضرت زینب(س) است و این روز مزین به نام پرستار شده است و با استفاده از فضایل اخلاقی این بانوی بزرگ بتوانیم رفتارهایی چون ایثار، بردباری، صبر، شجاعت و مدیریت بحران داشته باشیم. 

    وی با بیان اینکه به جز شهرستان مراغه و سراب مابقی شهرستان‌ها زیرمجموعه دانشگاه تبریز هستند، گفت: ۴۳ مرکز بیمارستانی در استان داریم که ۲۸ مورد بیمارستان دولتی و مابقی تامین اجتماعی، نظامی و بخش خصوصی هستند. 

    رئیس اداره پرستاری علوم پزشکی تبریز ادامه داد: به غیر از بخش‌های بیمارستانی، ۲۰۰ نفر از پرستاران در مراکز بهداشتی درمانی نیز حاضر هستند. 

    فعالیت ۱۱ هزار پرستار در آذربایجان‌شرقی

    وی گفت: در استان بیش از ۱۱ هزار نفر گروه پرستاری که شامل پرستار، اتاق عمل، بیهوشی و .. هستند و با کل مجموعه پرستاران اعم از پیشکسوتان و غیره  جمعیت ۱۴ هزار نفری داریم. 

    اشرفی با اشاره به شاخص‌های تعیین پرستار گفت: شاخص میانگین پرستار به هر تخت،( ۰.۸۲ نسبت به تخت پرستار داریم)، یکی از شاخص‌هاست و آمارها حاکی از آن است که با کمبود پرستار نسبت به تخت داریم.

    وی خاطرنشان کرد: ۷۳ درصد کادر پرستاری استان ما را زنان تشکیل می‌دهد  و این جای خالی و کمبود را این عزیزان جبران می‌کنند. 

    رئیس اداره پرستاری علوم پزشکی تبریز ابراز کرد: از دستگاه‌های جذب نیرو خواهشمندیم در جذب پرستاران اقدامات جدی بکنند. 

    وی اضافه کرد: میزان پرستار به هر تخت در کشور ما فاصله زیادی با دنیا دارد. 

    ۷ هزار تخت بیمارستانی در آذربایجان شرقی

    اشرفی بیان داشت: بیش از ۷ هزار تخت بیمارستانی در استان وجود دارد و به جز مناطق کم برخوردار، ضریب اشغال تخت‌ها بالای ۸۰ درصد و در بخشی بخش‌های ویژه بالای ۱۰۰ درصد است. 

    وی خاطرنشان کرد: متوسط دریافتی پرستاران ۱۵ میلیون تومان است که این بالا و پایین می‌رود. 

    رئیس اداره پرستاری علوم پزشکی تبریز متذکر شد: ما اگر حواس‌مان به پرستارها نباشد، آنها هم حواس‌شان به ما نخواهد بود. 

    وی افزود: در چند سال اخیر روند مهاجرت پرستاران در استان کم است ولی ما چرا نباید مراقب آنها باشیم تا آنها با عشق و علاقه در خود ایران باشند. 

    اشرفی گفت: مقرر شده است تا افرادی که در ایام کرونا زحمت کشیده و با ما همکاری داشتند، جذب شوند. البته طبق نظر بالادستی برای این عزیزان امتیاز ۲۰ درصدی در جذب در نظر گرفته شود ولی ما اعتراض کردیم که این عزیزان در روزهای بحران خود را نشان دادند. 

    ۳۳ درصد نیروهای بیمارستانی شرکتی و طرحی هستند

    مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزود: نزدیک به ۳۳ درصد نیروهای بیمارستانی نیروهای طرحی و شرکتی است؛ سال گذشته یک قانون فرزندان ایثارگری ابلاغ شد که تعداد قابل توجهی از نیروهای ما با استفاده از این بخش، تبدیل وضعیت شدند. 

    وی افزود: سال گذشته ۱۴۰ نفر نیرو جذب شد و امسال نیز ۶۰۰ نفر نیروی طرحی برداشتیم. 

    اشرفی اذعان داشت: اگر یک هزار پرستار جذب بدنه علوم پزشکی شود، می‌توانیم آن کمبود نیروی پرستاری را جبران کنیم. 

    پرستار بیکار در آذربایجان‌شرقی نداریم

    وی افزود: فکر نکنم، پرستار بیکاری در استان داشته باشیم و امید است در برنامه جذب نیرو کشوری، سهمیه خوبی داشته باشیم.

    مدیر پرستای علوم پزشکی استان گفت: در سال گذشته یک هزار و ۵۰۰ دانشجوی کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شده است. 

    فعالیت ۲۶ مرکز مراقبت در منزل

    وی بیان داشت: کل مراکز مراقبت در منزل در کشور یک هزار و ۴۵۰ مورد است که ۳۵ مورد در استان است که ۲۶ مورد فعال است. 

    اشرفی افزود: بسته‌های حمایتی و بیمه‌ای از این شرکت‌ها شکل نگرفته است مریضی که به ارائه خدمت دارد ولی عهده‌دار این وظیفه هستند ولی تعرفه‌ها پایین است. 

    وی گفت: بسته‌های حمایتی از تعرفه‌های بیمه‌ای برای این مراکز اعلام خواهد شد و از مردم می‌خواهیم غیر از این موارد مجوزهای استعلامی اگر مراکز غیرقانونی را دیدند، آن را به  اعلام کنند. 

    وی اضافه کرد: بخش روانی و بخش سوختگی دو بخشی است که قانون سخت و زیان‌آور در آن تعبیه شده است ولی ما تلاش می‌کنیم این قانون شامل همه بخش‌های پرستاری شود.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.