به گزارش آوای تبریز، هیات داوران در مراسم پایانی این جشنواره که شامگاه یکشنبه در تالار اندیشه ائل گلی تبریز برگزار شد،در بخش بهترین کارگردانی ، رتبه اول را به امیر امینی برای نمایش سه دلقک و نصفی، رتبه دوم را به مجتبی خلیلی برای نمایش آهویی با روپوش قرمز و رتبه سوم را به مسعود کردی برای نمایش مردان آهنین اعطا کرد.
همچنین در بخش کار برگزیده نمایش شهر خوبان به کارگردانی بهنام کاوه را برای حضور در جشنواره سراسری بسیج، نمایش یک روز پر ماجرا را برای حضور در جشنواره لاهیجان و نمایش آهوئی با روپوش قرمز را به جشنواره مریوان و نمایش سه دلقک و نصفی نیز به جشنواره بینالمللی تئاتر فجر معرفی شدند.
بر اساس اعلام هیات داوران جایزه بهترین بازیگر مرد این جشنواره به احمد شریفی برای بازی در نمایش سه دلقک و نصفی تعلق گرفت و رتبه دوم به وریا شاکری برای نمایش یک روز پرماجرا و رتبه سوم نیز به طور مشترک به بهنام کاوه برای بازی در نمایش شهر خوبان و مسعود کردی برای نمایش مزردان آهنین اختصاص یافت.
در بخش بهترین بازیگر زن نیز مقام نخست به کوثر شاهوردی برای نمایش مردان آهنین، رتبه دوم به آرزو علیپور برای نمایش سه دلقک و نصفی و مقام سوم به نازیلا امینی برای اجرای نمایش یک روز پرماجرا تعلق گرفت.
عنوان برتر موسیقی به نمایش های زخمه، بهترین طراحی لباس برای نمایش ماندالا، بهترین طراحی فضا برای نمایش سه دلقک و نصفی و بهترین جایزه بهترین بروشور به نمایش کودکان کار اختصاص یافت.
شهردار تبریز در این مراسم با تاکید بر اینکه این کلانشهر در طول تاریخ سابقه دیرین و بسیار درخشان در حوزه فرهنگ و هنر داشته است، گفت: این شهر به خاطر وجود اساتید و بزرگان هنرمند مهد تئاتر ایران زمین بوده است و این قدمت و افتخار باید توسط جوانان امروزی حفظ و بلکه تقویت شود.
یعقوب هوشیار، هنر را مسیری بسیار کوتاه و مفید در انسان سازی و انسان بدن افراد بشر در تمام جوامع تعریف و اظهار کرد: هنر به خصوص در بخش نمایش و تئاتر می تواند بسیاری از گره ها و مشکلات جوامع بشری که امروز شدت بیشتری به خود گرفته است، باز کند.
وی با بیان انکه هنر ابزاری بسیار مفید و موثر در تعمیم و گسترش معیارها و شاخص های انسانی است، یادآور شد: هنر زبان مشترک بین تمام کشورها و ملل است که هیچ مرز و حدی ندارد و علاوه بر زمان گذشته و حال جوامع، آینده کشورها را نیز می تواند به یهترین شکل ممکن ترسیم و تعریف کند.
هوشیار برگزاری ششمین جشنواره تئاتر خیابانی ” تبریزیم” ( تبریز من) را افتخاری بزرگ برای مدیریت شهری این کلانشهر دانست و گفت: تلاش می کنیم از سال آینده حوزه این جشنواره را به سطح بین المللی تعمیمی دهیم.
تعداد ۱۲۷ اثر از ۱۷ استان و ۳۵ شهر ایران به دبیرخانه ششمین جشنواره سراسری تئاتر خیابانی تبریزیم ارسال شده بود که از میان آنها تعداد ۱۵ اثر در بخش مسابقه، پنج اثر در بخش کودک و نوجوان و سه اثر نیز در بخش آیینی از سوی داوران جشنواره جهت نمایش در سطح شهر تبریز انتخاب شدند.
نمایش های منتخب طی سه روز در یکصد نقطه کلانشهر تبریز اجرا شد که ۸۰ درصد آن به محلات حاشیه ای تعلق داشت.
ثبت دیدگاه