۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۰
شناسه : 15317
14
آوای تبریز-سامانه جمع آوری پسماند خشک، «بهروب »، امروز با حضور شهردار تبریز و عضو شورای شهر توسط سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری رونمایی شد.
نویسنده : پریسا رضاپور
پ
پ

به گزارش آوای تبریز، یعقوب هوشیار امروز در آیین رونمایی از سامانه جمع آوری پسماند خشک بیان کرد: موفقیت طرح های زیست محیطی در حوزه جمع آوری پسماند رابطه مستقیمی با مشارکت و همراهی شهروندان دارد.

وی گفت: با آماده سازی بستر تفکیک از مبدا پسماند، مقدمات نرم افزاری و طراحی اپلیکیشنی در این خصوص فراهم شد.

وی با اشاره کارکردهای درآمدزایی در کنار همکاری با امور خیریه افزود: رسانه های محلی، مدارس، دانشگاه ها و اداره‌ها نقش حائز اهمیتی در ترویج و فرهنگ سازی تحویل پسماند خشک و رواج یافتن استفاد از سامانه جمع آوری پسماند بهروب دارند.

یعقوب هوشیار با بیان اینکه شهر تبریز از حیث پاکیزگی در میان دیگر شهرهای کشور زبانزد است، گفت: شهرداری امسال اهتمام ویژه ای در اجرای پروژه‌های زیست محیطی دارد و در همین راستا، پنجم بهمن سال جاری لندفیل شماره ۲ تبریز به بهره برداری می رسد.

شهردار تبریز یادآور شد: با گسترش استفاده از سامانه بهروب، برخی باکس های زباله در معابر ۱۸ متری که بلا استفاده باشند، جمع آوری می شود.

خشکاله ها تبدیل به نهاده های دامی می شوند

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز نیز با بیان اینکه بر اساس طرح تفصیلی، طرح تفکیک از مبدا باید از سال ۹۲ به اجرا در می آمد، یادآورشد: در گذشته کل پسماند تبریز در اختیار یک شرکت بود که هیچ اقدامی در حوزه تفکیک از مبدا صورت نگرفت. از شهریور سال جاری با رای کمیسیون ماده ۳۸ سایت مجموعه را تحویل گرفته و با همکاری سازمان آمار و فناوری اطلاعات شهرداری اقدامات خوبی پایه گذاری شد.

حبیبه هراتی با اشاره به اینکه ۱۴ شرکت در کشور مجوز فعالیت در حوزه تفکیک پسماند را دارند، خاطرنشان کرد: پس از بررسی کارشناسی، با شرکت بهروب مشهد توافقات همکاری انجام شد. همچنین در بحث خیرماند و مشارکت با موسسه های خیریه نیز بعد از بررسی وضعیت ۱۵ موسسه خیریه، با دو خیریه تسکین و شیرخوارگاه احسان قرارداد همکاری منعقد شد.

هراتی با اشاره به ساز و کار سامانه بهروب اظهار کرد: شهروندان می توانند به ازای تحویل پسماند خشک، کیف پول خود را شارژ کرده و یا این مبلغ را به حساب موسسات خیریه واریز کنند و یا به عنوان سومین راهکار، عوارض پسماند خود را صفر کنند.

وی با اشاره به اینکه روز و ساعت درخواست شهروندان برای تحویل پسماند می تواند در این نرم افزار مشخص شده و همکاران برای جمع آوری در آدرس حاضر می شوند، افزود: در مورد تحویل خشکاله به دانشکده کشاورزری به ازای هر کیلو هزار تومان، مذاکراتی انجام گرفته تا خشکاله ها تبدیل به نهاده های دامی بشوند.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز با بیان اینکه در فاز دوم نیز طرح جمع آوری پسماند تر به سامانه اضافه می شود، گفت: درخصوص جمع آوری پسماند خشک با مدارس تبریز نیز قراردادی منعقد شده تا برای تشویق دانش آموزان در راستای تعمیق فرهنگ شهروندی، ۳۰ درصد بالاتر از مبلغ مصوب خریداری شود.

مدیر اجرایی شرکت بهروب نیز در این آیین رونمایی با اشاره به اینکه شرکت از سه سال پیش استارت فعالیت خود را از شهر مشهد زده تصریح کرد: در سه روز ابتدای این سامانه در تبریز بالغ بر ۴۵۰ مورد برنامه نصب شده و متناسب با درخواست شهروندان، تعداد خودروهای خدمت رسان افزایش می یابد.

یاوری افزود: پیش بینی می شود برای جمع آوری پسماند خشک از درب منازل شهروندان تبریز، تعداد خودروها به ۱۰۰ دستگاه افزایش یابد چرا که شرکت در شهر مشهد روزانه ۶ تن پسماند خشک جمع آوری می کند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.