به گزارش آوای تبریز، موسی ساکت رییس ستاد جوانان و دانشجویی گفت که این کمپین با هدف شنیده شدن و انعکاس صدای بهحاشیه راندهشدگان و کسانی که بهنوعی احساس میکنند جاافتادهاند راهاندازی شده است. لذا از تمامی هویتهای مغفول و رنجیده، تمام کسانی که حس میکنند سهم و حقی در تعیین سرنوشت سیاسی خود ندارند و افرادی که هنوز مایوس و مردد هستند و تصمیم نگرفتهاند درخواست داریم این تجربیاتشان را در شبکههای مجازی با هشتگ #برای_تمام_ایران به اشتراگ بگذارند. ما این هشتگ را رصد میکنیم و انعکاس میدهیم.
او همچنین ابراز امیدواری کرد تا این کمپین بتواند یک همگرایی ملی واقعی و مبتنی بر مفاهمه بین تمام مردم ایران بهوجود بیاورد و تبدیل به یک پویش سراسری شود. وی در پایان افزود دکتر پزشکیان تنها کسی است که میتواند تبلور شعار “برای تمام ایران” باشد.
در متن این کمپین آمده است:
تمام جاافتاده است! ما #برای_تمام_ایران اینجا هستیم. تمام آنها که فکر میکنند تا حالا جایی در ایران نداشتهاند. تمام آنها که دیده نشدهاند، صدایشان شنیده نشده و به حاشیه رانده شدهاند. تمام حرف ما این است که این حاشیه باید وارد متن شود و رسمیت بیابد. «تمام» که بیاید، تنوع، تفاوت، تسامح و تساهل هم میآید. ما هم میآییم، همه ایرانیان میآیند. بدون آنکه کسی جا بیفتد. تمام حرف ما این است که باید «تمام» ایران را دید، خواند و شنید. نه کسی جا بیفتد، نه کسی طرد شود و نه کسی به حاشیه رانده شود.
تمام متن ما شمایید.
با شما این «تمام» را تمام میکنیم، بدون آنکه کسی جا بیفتد.
کمپین #برای_تمام_ایران دعوتی است از نسل Z، زنان، دانشجویان تعلیقی، معلمان و اساتید اخراجی، نخبگان، نویسندگان و روزنامهنگاران، هنرمندان، فرودستان و کارگران، کارآفرینان مستقل، حاشیهنشینان، اهل سنت و دراویش، ترک، کرد، عرب، لر، بلوچ، ترکمن، گیلک، تالش و… تا بگویند تحت چه شرایطی رای میدهند؟
ثبت دیدگاه