به گزارش آوای تبریز، «علی جنتی» روز دوشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این طرح به منظور مدیریت بهتر بخش های دیالیز و ارائه خدمات مطلوب تر در نقاط مختلف استان و در راستای ارتقای بهره وری اجرا می شود.
وی گفت: طرح واگذاری بخش های دیالیز مراکز درمانی دولتی به شرکت های خصوصی در شهرستان های آذرشهر و مرند شروع شده است و پس از بررسی های کارشناسی و حصول نتایج مطلوب به سایر شهرستان ها و کل استان تعمیم داده خواهد شد.
جنتی ادامه داد: بر این اساس شرکت های غیردولتی و خصوصی از طریق فراخوان عمومی شناسایی و پس از بررسی های فنی، مالی و تخصصی و صلاحیت عمومی آنها، اهلیت تعدادی از شرکت های متقاضی تایید و از طریق مناقصه برای ارائه خدمات انتخاب می شوند.
وی با اشاره به اینکه بر اساس این قرارداد، شرکت های خصوصی متعهد خواهند شد تا مراکز دیالیز و تجهیزات و مواد اولیه مربوط به دیالیز را طبق استانداردهای مورد تایید و با نظارت دانشگاه علوم پزشکی تهیه کرده و به ارائه خدمات بپردازند، یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی نظارت کافی بر روند واگذاری ها و نیز نحوه خدمات خواهد داشت.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: با توجه به اینکه کل هزینه دیالیز توسط بیمه های پایه پرداخت می شود، از این رو واگذاری بخش های دیالیز می تواند به بهبود دسترسی، ارتقای کیفیت خدمات و بهبود بهره وری منجر شود.
دانشگاه علوم پزشکی مرکز آذربایجان شرقی با داشتن حدود ۹ هزار دانشجو در ۲۰۰ رشته تحصیلی و ۳۳ واحد آموزشی جزو دانشگاه های برتر کشور به شمار می رود و در حال حاضر ۱۹۰ دانشجوی خارجی نیز در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
این دانشگاه بیش از ۸۰۰ عضو هیات علمی دارد و با برخورداری از ۳۰ مرکز تحقیقاتی تاکنون حدود ۱۰ هزار طرح تحقیقاتی را به جامعه علمی ارایه کرده است.
۱۳ مرکز آموزشی و درمانی، ۳۰ مرکز تحقیقاتی، توسعه و رشد فناوری و تعداد ۱۹ شبکه بهداشت از جمله امکانات دانشگاه علوم پزشکی تبریز است.
ثبت دیدگاه