به گزارش آوای تبریز، «محمد خانی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه این طرح در راستای مرحله دوم طرح جهاد آبرسانی و در قالب محرومیت زدایی از روستاها در استان اجرا می شود، افزود: هدف از این طرح تامین آب شرب سالم برای روستاهایی است که به دلیل مشکلات زیرساختی از خدمات آبرسانی محروم بودند.
وی با اشاره به اینکه این طرح در مناطق کوهستانی و روستاهای کمتر برخوردار اجرا میشود، اظهار کرد: با اجرای این طرح بهداشت عمومی در این روستاها ارتقا یافته و زیرساختهای لازم برای بهبود شرایط زندگی روستاییان در مناطق محروم ایجاد می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی گفت: اجرای مرحله دوم طرح جهاد آبرسانی، گامی موثر در جهت تحقق عدالت اجتماعی و کاهش نابرابریها در استان است.
خانی، با قدردانی از همکاری بسیج سازندگی و سپاه عاشورا در سرعت بخشیدن به اجرای پروژههای آبرسانی، ادامه داد: همکاری این شرکت با این نهادها نقش بسزایی در تسریع روند اجرای پروژهها و ارایه خدمات بهتر به مردم استان ایفا می کند.
وی یادآور شد: توسعه زیرساختهای آبرسانی در استان، علاوه بر تامین نیازهای مناطق مختلف، گواهی بر تعهد و هماهنگی مجموعههای اجرایی استان در خدمترسانی به مردم است.
۷۴ نقاط شهری و ۲ هزار و ۷۶۰ نقاط روستایی با جمعیت بالای چهار میلیون نفر زیر پوشش خدمات آب و فاضلاب آذربایجان شرقی هستند و میزان تولید آب شرب از سوی این شرکت ۱۵ مترمکعب در ثانیه است.
آبرسانی به روستاهای آذربایجان شرقی در ۲ مرحله در قالب طرح جهاد آبرسانی اجرایی شده است که در مرحله نخست ۱۷۸ روستا از آب آشامیدنی سالم و پایدار برخوردار شدند و با اجرای این طرح، تعداد روستاهای دارای تنش آبی استان که تا پایان سال ۱۴۰۰ حدود ۷۰۰ روستا بود به ۳۰۰ روستا کاهش می یابد.
حدود ۲ هزار و ۷۰۰ روستا در آذربایجانشرقی وجود دارد و یک میلیون و ۱۳۷ نفر از جمعیت استان در این روستاها ساکن هستند که به گفته مدیرعامل آبفای استان بیش از ۲ هزار روستا دارای آب لوله کشی و نزدیک به ۸۵ درصد جمعیت روستاها زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب هستند.
ثبت دیدگاه