به گزارش آوای تبریز، اکبر محمدجعفری، رئیس پلیس فتای آذربایجانشرقی اظهار داشت: علیرغم تلاشهای پیشگیرانه پلیس فتا و همکاری فعالان فضای مجازی در بحث آموزش و اطلاعرسانی به شهروندان، بازهم شاهد این موضوع هستیم که کاربران فضای مجازی در هنگام خرید و فروش از طریق سایتهای آگهیمحور و یا معاملات خود در فضای مجازی قربانی میشوند.
وی با بیان اینکه افراد نباید فریب تبلیغات جعلی با قیمت های پایین را بخورند تصریح کرد: برخی از پیامها و آگهیهای منتشر شده در شبکههای اجتماعی و سایت های واسط با مبالغ بسیار کم خلاف واقع بوده و صرفاً با هدف کلاهبرداری از شهروندان طراحی شده و خریداران در صورت پرداخت بهای کالا مورد نظر، یا به کالای خود نمیرسند و یا کالای تحویلی به آنها تقلبی و متفاوت با کالای انتخابی میباشد.
این مقام انتظامی در ادامه افزود: شاید افراد گمان کنند که پرداخت بیعانه با مبلغ بسیار کم خسارت جدی برایشان به شمار نمیآید اما مهم اینجاست که کلاهبرداران با جمع کردن همین مبالغ اندک بیعانه پول زیادی به جیبب میزنند.
محمدجعفری با اشاره به اینکه کاربران نسبت به قیمتهای خیلی کم حساس باشند، متذکر شد: در صورتی که متوجه شدید کالای مورد نظرتان با قیمت بسیار پایین تر از حد معمول آگهی شده است، احتمال کلاهبرداری را بیشتر بدانید و فریب قیمتهای وسوسه کننده و تقاضای واریز کردن بیعانه برای یک کالا را نخورید.
رئیس پلیس فتا استان بیان داشت: شهروندان باید در خریدهای آنلاین خود هوشیار بوده و به آگهیهای منتشر شده دقت بیشتری داشته باشند و از فروشگاههای اینترنتی دارای نماد اعتماد الکترونیک خرید نمایند، چرا که فروشگاههای دارای اینماد نه تنها تحت نظارت هستند، بلکه ملزم به رعایت قوانین نیز میباشند.
وی توصیه کرد: شهروندان در صورت مواجه با موارد مجرمانه و مشکوک می توانند مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir و یا باشماره تماس ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا گزارش کنند.
ثبت دیدگاه