به گزارش آوای تبریز،هم میهن نوشت:صفالجواب» که در واقع فهمیدن سوال نصف جواب است.
اشاره ایشان به دلار تلگرامی بر بازار و همچنین عدم توفیق دولت در قیمتگذاری محصولات بنگاههای فولادی و پتروشیمی، حکایت از این دارد که همواره سیاست فیلترینگ شبکههای اجتماعی و قیمتگذاری دستوری مانع از رشد دلار و قیمتها نشده.
دلیل افزایش دلار را همواره به گردن تلگرام انداختن، همیشه جوابگو نیست و دیگر از مُد افتاده است.نکته دیگر نیز این است که بازار را با دستور رئیسجمهور و این و آن نمیتوان اداره کرد و در نهایت بازار راه خود را میرود.
اینکه بهخاطر افزایش قیمت فولاد به خودروسازها حق بدهیم برای افزایش قیمت محصولات خود، این نیز نوعی مغلطه و ندیدن موضوع بهصورت کامل است.
دولت ابزارهای سیاستی بسیاری دارد که با بهکار بستن آنها میتواند ریلگذاری درستی را برای اقتصاد کشور انجام دهد. ایجاد بازار انحصاری برای برخی در داخل صنعت خودرو راهی است که باید از آن برگشت.
رفتن به سمت یک اقتصاد شفاف که در سایه یک اقتصاد بر پایه بازار بورس شکل میگیرد و حذف قیمتگذاری دستوری و ایجاد فرصت رشد برای تمامی تودههای مردم، احتیاج به گامهایی عالمانه و شجاعانه دارد و مهار تورم و رشد تولید با دستور شکل نمیگیرد و باید بتوان حلقههای تکمیل چرخه تولید را بهدرستی در کنار هم متصل نمود.
نگاه بخشمحوری به موضوعات اقتصادی و عدم استفاده بهموقع از اهرمهای لازم سبب ضعف دولت در این مهم گردیده است.
ثبت دیدگاه